Aromanövények, illóolajok

Várhatóan 2015-től forgalmazunk bio olajokat: levendula, zsálya, borsmenta, kakukkfű

Fertőtlenített héjú tojás

Farmunk 2015-től állít elő fertőtlenített héjú tojást. Egyedi technológiával kezelt fertőtlenített tojásaink rendelkeznek az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság engedélyével. Előnye, hogy mentesíti a felhasználót a tojásmosó és fertőtlenítő helyiség létrehozásától. Kényelmes, időt és pénzt spórol általa vállalkozása, hiszen azonnal felhasználható terméket viszünk ki.

Hírlevél

 
utolsó frisstés: 2018. January 06.

Csirkebecsinált

Hozzávalók 4 főre:

1 egész levesben főtt csirke (kb. 1kg)

25 g vaj

30 g liszt

500 ml csirkehúsleves

175 g spárga (konzerv)

150 g gomba (konzerv)

4 ek fehérbor

1 + 1 ek citromlé

1 tojássárgája

4 ek tejszín

bors

worchester szósz

petrzselyemzöld, apróra vágva

Elkészítés:

A főtt csirkét lebőrözzük, kicsontozzuk és falatnyi darabokra vágjuk.

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, felengedjük a csirkelevessel, felfőzzük és kb. 5 percig főzzük.

A spárgát a gombával, és a hússal a mártásba tesszük, és felfőzzük. Hozzáadjuk a bort is.

A tejszínt elkeverjük a tojássárgával és a mártáshoz adjuk, ügyelve, hogy tovább ne főjön.

Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk petrezselyemzölddel. Citromlével és worchester szósszal ízesítjük.